BLOG

Snickers-Concentrated-Flavors-FlavourArt

Μια συνταγή που θα ατμίζετε απο το πρωί μέχρι το βράδυ!

Η σοκολάτα ενώνεται με την καραμέλα, την καραμέλα βουτύρου και το αποκορύφωμα οι ξηροί καρποί και το φουντούκι. Τόσο το Hazelnut όσο και το Nut Mix θα δώσουν την ένταση και το βάθος στην συνταγή μας και θα το τελειοποιήσουν!

Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό; Μην αργείτε, δοκιμάστε το στο ηλεκτρονικό σας τσιγάρο!

Συστατικά D.I.Y συνταγής Snickers

Butterscotch FA - 4%
Caramel FA - 5%
Chocolate FA - 3%
Hazelnut FA - 3%
Nut Mix FA - 4%
Συνολικό Ποσοστό : 19%

 

Έχεις φτιάξει αυτή τη συνταγή D.I.Y. υγρών αναπλήρωσης της FlavourArt?

Αν την έχεις φτιάξει άφησε μας το σχόλιο σου παρακάτω και μοιράσου την εμπειρία σου μαζί μας.

3 ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ “D.I.Y. ΣΥΝΤΑΓΗ #9 - Snickers”

by Ανδρέας Παπανικολάου

Απολαυστικο με φουντούκια, ξηρούς καρπούς , καραμέλα και στη συνέχεια επικαλυμμένο με Fa chocolate , η SNICKERS έγινε γρήγορα μια από τις αγαπημένες απολαύσεις

by Μάρκος Γεωργίου

snickers… μακράν η πιο αγαπημένη μου γεύση από μικρή ηλικία. Απογειώστε το αποτέλεσμα με την προσθήκη dark bean καφέ εσπρέσο, εγώ προσωπικά ξετρελάθηκα με τη γεύση! σε ποσοστό 3% ο εσπρέσο με όλα τα άλλα υλικά ξεπερνάει κάθε φαντασία!

by Άκης

Πάντα λάτρευα τη σοκολάτα snickers μπορώ να την τρώω όλη μέρα, και τώρα με αυτή την φανταστική συνταγή γεύομαι την αγαπημένη μου γεύση χωρίς να ανησυχώ για τις θερμίδες.
Όταν ατμίζεις αυτή τη γεύση στην εισπνοή αρχικά νιώθεις την καραμέλα και την σοκολάτα και στο κορύφωμα της εισπνοής έρχονται οι ξηροί καρποί να απογειώσουν τις αισθήσεις.
Μπορώ και την ατμίζω όλη μέρα δεν την βαριέμαι ποτέ, μάλιστα την διαφοροποιώ συνέχεια ανέβασα το ποσοστό των Νυt Mix και της σοκολάτας στο 5%, τα ποσοστά που δίνει η FA έχουν το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.