ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ FLAVOURART-HELLAS

Η FlavourArt-Hellas είναι μια ελληνική πρωτοποριακή εταιρία που ασχολείται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα υγρά αναπλήρωσης. Είμαστε ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος για Ελλάδα και Κύπρο της FlavourArt Ιταλίας, που ιδρύθηκε το 2006 και κατέχει ήδη μία από τις ηγετικές θέσεις στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών τσιγάρων, με λαμπρό και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Πιστοί στις επιταγές των σύγχρονων απαιτήσεων των ατμιστών, κάνουμε καθημερινά τους πελάτες που μας εμπιστεύονται, χαρούμενους για την επιλογή τους. Με συνέπεια και αφοσίωση, με ήθος και επαγγελματική συνείδηση, ανεβάζουμε τον πήχυ και θέτουμε υψηλά πρότυπα.

Το άτμισμα είναι μια πολύ ευχάριστη δραστηριότητα που στοχεύει στην ικανοποίηση του ουρανίσκου και προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία. Είναι μια ακίνδυνη συνήθεια που δεν προκαλεί εθισμό, ούτε έχει τις επιβλαβείς συνέπειες του τσιγάρου. Άλλωστε τα υγρά της FlavourArt είναι αρώματα τροφίμων χωρίς τοξικά κι όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, ώστε να εγγυώμαστε την ασφάλεια των καταναλωτών, τηρώντας παράλληλα τους αυστηρούς κανονισμούς της Ε.Ε.

Η έμφαση που δίνει η FlavourArt στην επιλογή κορυφαίων συστατικών και η γενναιοδωρία της φύσης σε γεύσεις και αρώματα, σε συνδυασμό με την τεχνολογία, έχουν ως αποτέλεσμα τα υγρά μας να μεταφέρουν τους ατμιστές σε άλλα επίπεδα απόλαυσης και να προσφέρουν πρωτόγνωρες εμπειρίες. Οι καινοτομίες στην έρευνα και την ανάπτυξη διασφαλίζουν συνεχώς ποιοτικότερα προϊόντα στους πελάτες μας, κάτι που για εμάς αποτελεί πρωταρχικό στόχο, ενώ ταυτόχρονα δίνουν την έμπνευση για περαιτέρω εξέλιξη.

Για να παραμένουν όμως τα προϊόντα στην αιχμή της τεχνολογίας, η FlavourArt επενδύει συνεχώς στην έρευνα και την ανάπτυξη. Χρησιμοποιεί μόνο τα ποιοτικότερα υλικά και τις αυστηρότερες σε θέματα ασφάλειας τεχνικές παραγωγής και πραγματοποιεί συνεχείς εργαστηριακές έρευνες και αναλύσεις σε όλα τα προϊόντα. Τα επιστημονικά στοιχεία και οι γνώσεις που έχουν ήδη αποκτηθεί από το πρόγραμμα Clearstream, που παρέχει έλεγχο και έγκριση καθαρότητας, φέρουν πολύ μεγάλη αξιοπιστία. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι παραδίδουμε στον τελικό πελάτη τα πιο ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα.

Η ευχρηστία, η αποτελεσματικότητα και η εργονομία είναι λίγα μόνο απο τα χαρακτηριστικά που λαμβάνονται υπόψη κατά την παραγωγή των προϊόντων. Η οπτική εμφάνιση των προϊόντων μας είναι πολύ σημαντική για τους πελάτες μας. Η ιταλική σχεδίαση και φινέτσα, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μοναδικά προϊόντα. Η μεγάλη δέσμευσή μας όμως είναι η δημιουργία προϊόντων με ανωτερότητα γεύσης.

Μέσα από τη μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε, οι ατμιστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 50 διαφορετικές υπέροχες γεύσεις έτοιμων υγρών αναπλήρωσης, διαθέσιμες σε 4 διαφορετικά επίπεδα νικοτίνης η καθεμιά και περισσότερα από 200 πολυαγαπημένα από τους γνώστες του είδους συμπυκνωμένα αρώματα, για όσους αγοράζουν τις πρώτες ύλες και φτιάχνουν τα υγρά μόνοι τους, ενισχυτικά γεύσης για εμπειρίες απόλυτης ευχαρίστησης και βάσεις για όλες τις γευστικές προτιμήσεις, για να δοκιμάσουν και να πειραματιστούν, να κάνουν τους δικούς τους συνδυασμούς και να νιώσουν την απόλαυση που δικαιούνται.